top of page
Renovatiewerken

Professioneel uitgevoerde verbouwingswerken in regio Halle

Wij realiseren uw renovatieproject

Heeft u een pand gekocht dat gerenoveerd moet worden of is uw woning verouderd en wilt u deze gaan verbouwen? Verbouwingswerken hebben vaak een hoge moeilijkheidsgraad, omdat ze niet met een blanco blad beginnen. Net daarom kiest u best voor een aannemersbedrijf met een bewezen staat van dienst.
Dillens Algemene Bouwwerken blikt terug op ruim 30 jaar ervaring en is de geknipte partner voor het realiseren van uw renovatieproject. Wij geven u graag advies omtrent uw plannen en dankzij onze expertise in de bouwsector verzekert u zichzelf van de nodige gemoedsrust. Alle werken worden immers uitgevoerd zoals we met u zijn overeengekomen. Dankzij onze inzichten overtreft het eindresultaat uw stoutste dromen!

Ruwbouw, betonkelders en platte daken met EPDM

Dillens Algemene Bouwwerken staat open voor verbouwingswerken in een straal van 30 kilometer rondom Halle. Bij deze renovatiewerken nemen we de ruwbouw voor onze rekening volgens het ontwerp dat u voor ogen heeft. Ook het leggen van EPDM dakbedekking op platte daken behoort tot de mogelijkheden, evenals het plaatsen van een betonkelder.
Organiseren is eveneens een van onze talenten, waardoor we uw project snel kunnen inplannen in onze agenda. Zo wordt uw droomwoning gerealiseerd, sneller dan u verwacht. Dat hoort bij onze uitstekende klantenservice waarvoor we bekend staan.

Renoveren woning
deel3

Contact

Heeft u renovatieplannen of wilt u uw huidige woning verbouwen?
Neem dan nu contact op met Dillens Algemene Bouwwerken in Halle.

bottom of page