top of page
Nieuwbouw

Dillens Algemene Bouwwerken, uw partner voor uw nieuwbouwproject in regio Halle

Nieuwbouwprojecten van hoogstaande kwaliteit

Wilt u binnenkort gaan bouwen of heeft u een nieuwbouwproject dat u wilt gaan realiseren? Schakel dan Dillens Algemene Bouwwerken in voor de uitwerking van uw project. In overleg met de klant wordt het ontwerp besproken, evenals de werkwijze waarop dit wordt gerealiseerd. Zo beschikken we over een team van stielmannen die kunnen rekenen op 30 jaar ervaring en vakkennis, waardoor u als klant zeker bent van uw zaak wat de kwaliteit, klantenservice en professionaliteit betreft.

Algemene bouwwerken Dillens

Ons team van bekwame vaklui en zaakvoerder Stefan zijn altijd aanwezig op het terrein en steeds bereikbaar om de tussenstand van zaken te bespreken. Dat is net ons geheim achter de vele prachtige projecten die we in Vlaams-Brabant reeds mochten verwezenlijken. Als aannemersbedrijf staan we over voor een diverse waaier aan opdrachten. Zo kunt u ook bij ons terecht voor het leggen van platte daken met EPDM dakbedekking of de aanleg van een betonkelder.

De nummer één keuze voor architecten

Als bouwonderneming zijn we niet alleen een verstandige keuze voor particulieren, ook architecten werken graag met ons samen. Dat komt omdat we enkel maar genoegen nemen met een eindresultaat van hoge kwaliteit. Ons team kan iedere bouwstijl aan en geen enkel project is ons dan ook te groot.
Daarnaast nemen we ook kleinere opdrachten aan en realiseren we regelmatig eigen projecten. In al onze bouwprojecten staat continuïteit centraal waaruit ons vakmanschap blijkt. Niet voor niets werken we meermaals samen met dezelfde architectenbureaus voor het realiseren van hun ontwerpen.

nieuwbouwproject
deel2

Contact

Heeft u een nieuwbouwproject voor ogen waarbij u wilt kunnen rekenen op de ervaring en vakkennis van een bouwonderneming? Vraag een offerte bij Dillens Algemene Bouwwerken in Halle.

bottom of page