top of page
Aanleg opritten

Specialist in de aanleg van terrassen en opritten in Vlaams-Brabant

Aanleg van opritten

Denkt u er aan om zelf uw oprit te leggen? Een oprit aanleggen lijkt makkelijker dan het is. Er komt namelijk heel wat bij kijken tussen de voorbereiding en de afwerking. Daarnaast verknoeit een slecht aangelegde oprit de uitstraling van uw hele woning. Zonde, toch?
Reken daarom op de expertise van een professional als Dillens Algemene Bouwwerken in Halle voor het leggen van uw oprit. Met onze 30 jaar ervaring weten we als geen ander hoe we een dergelijke klus moeten aanpakken, van het uitbreken tot nivelleren en egaliseren. Het resultaat mag er zijn en voldoet gegarandeerd aan uw vooropgestelde eisen qua materialen en budget. Met minder mag u, en zullen wij, niet tevreden zijn.

Aanleg van terrassen

Wat maakt een tuin pas echt helemaal af? Een mooi aangelegd terras natuurlijk! Als specialist in het aanleggen van terrassen in regio Halle en Vlaams-Brabant is Dillens Algemene Bouwwerken de geknipte partner voor uw project. We komen bij u langs voor het opmeten van de ruimte, bespreken de materiaalkeuze en geven u nadien een voorstel op maat. De werken verzorgen we volledig zelf. Zo breken we het oude terras uit of bereiden we de grond voor door steengruis aan te voeren, aan te stampen en te nivelleren. Vervolgens leggen we nog een laag zand, waarna we opnieuw nivelleren. En of u nu voor een tegel kiest of een kassei, het kan allemaal.
Daarnaast houden we ook rekening met een afvloeiingssysteem, waardoor regenwater niet op uw terras blijft staan. Ook als uw terras tegen een schuine muur moet komen, is dat geen probleem voor ons team. We verzekeren u dat uw terras het pronkstuk van uw tuin wordt.

Terrassen
deel4

Contact

Wilt u een terras in uw tuin of een oprit bij uw woning laten aanleggen in regio Halle?
Vraag een offerte bij Dillens Algemene Bouwwerken.

bottom of page